Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners. Σημειώνεται ότι η ΦΡΕΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Με Master Pass 

Το MasterPass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με τη χρήση ψηφιακού πορτοφολιού.

Με το Master Pass, οι OnLine πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το Master Pass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση. Το MasterPass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, Mastercard, Diners).

Αντικαταβολή (αφορά για αγορά μικροσυσκευών)

Η πληρωμή με αντικαταβολή, αναφέρεται σε πληρωμή του ακριβές ποσού της παραγγελίας στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της. Το διαδικτυακό κατάστημα ΦΡΕΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή με επιπλέον χρηματική επιβάρυνση η οποία θα ανακοινώνεται πριν την αποστολή στον αγοραστή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας καταθέτοντας τα χρήματα σε λογαριασμό της εταιρείας. Η συνεργασία μας με όλες τις Τράπεζες θα σας διευκολύνει! Επιλέγοντας στον τρόπο πληρωμής κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας το "Κατάθεση σε Τράπεζα" θα ενημερωθείτε για τους λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Η παραγγελίας σας αποστέλλετε μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Κατά την παράδοση (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ)

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ: Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε με μετρητά, την αξία της παραγγελία σας -αν αυτή είναι κάτω από 500€- κατά την παράδοση της συσκευής στον χώρο που επιλέξατε.

ΜΕ ΚΑΡΤΑ: Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε με κάρτα, την αξία της παραγγελία σας κατά την παράδοση της συσκευής στον χώρο σας. Αν η κάρτα σας ειναι πιστωτική μπορειτε να εξωφλήσετε σε 6 άτοκες δόσεις.