Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners. Σημειώνεται ότι η ΦΡΕΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Με MasterPass 

Το MasterPass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με τη χρήση ψηφιακού πορτοφολιού.

Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση. Το MasterPass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, Mastercard, Diners).

Αντικαταβολή (αφορά για αγορά μικοσυσκευών)

Η πληρωμή με αντικαταβολή, αναφέρεται σε πληρωμή του ακριβές ποσού της παραγγελίας στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της. Το διαδικτυακό κατάστημα ΦΡΕΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή με επιπλέον χρηματική επιβάρυνση η οποία θα ανακοινώνεται πρίν την αποστολή στον αγοραστη.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σας δίνεται η δυνατότητα να εξωφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας καταθέτοντας τα χρήματα σε λογαριασμο της εταιρείας. Η συνεργασία μας με όλες τις Τράπεζες θα σας διαυκολείνει! Επιλέγοντας στον τρόπο πληρωμής κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας το "Κατάθεση σε Τραπεζα" θα ενημερωθείτε για τους λογαριασμύς στους οποίους μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Η παραγγελκίας σας αποστέλτε μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Κατά την παράδοση (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ)

Έχετε την δυνατότητα να εξωφλήσετε με μετρητά, την αξία της παραγγελία σας -αν αυτή είναι κάτω απο 500€- κατά την παράδοση της συσκεύης στον χώρο που επιλέξατε.