Τρόποι Αποστολής

Για την Σύρο

- Τα προϊόντα που υπάρχουν stock στις αποθήκες μας αποστέλλονται εντός της ημέρας στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης με αυτοκίνητο της εταιρείας μας. Εμπορεύματα που δεν υπάρχουν κατά την χρονική στιγμή της παραγγελιάς, παραδίδονται εντός 4- 7 εργ. ημερών με την μόνη προυπόθεση αυτά  να είναι διαθέσιμα στις αποθήκες των προμηθευτών μας.

- Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με φορτηγά της εταιρείας μας.

- Δύναται κατα περίπτωση η χρέωση μεταφοράς της συσκεύης στον χώρο που θα υποδυχθεί απο τον πελάτη. Σε άλλες περιπτώσεις η μεταφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

- Για αγορές μικρότερης αξίας εμπορεύματα όπως πχ. μικροσυσκεύες το κόστος ανά αποστολή κυμαίνεται (αναλόγως βάρους η όγκου) από 5 έως 15 ευρώ προ της παραδόσεως. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

- Τα έξοδα αποστολής και μεταφοράς σε περιπτώσεις όπου απαιτείται ανυψωτικό μηχάνημα επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον πελάτη.

- Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας χωρίς χρέωση. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα πρέπει να βεβαιωθεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

- Αποστολή με courier ή με πρακτορείο μεταφορών.

- Τα έξοδα αποστολής με courier βαρύνουν τον πελάτη και είναι ανάλογα της περιοχής & του όγκου του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής σε κάθε περίπτωση ορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

- Για τις συσκευές μεγάλου βάρους (π.χ. ψυγείο, πλυντήριο κτλ) αποστολή  μόνο με πρακτορείο μεταφορών και η επιβάρυνση του πελάτη είναι αναλόγως βάρους, όγκου και χλμ απόστασης και σε κάθε περίπτωση ορίζεται από το πρακτορείο.

- Η παραλαβή του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με τους υπεύθυνους του καταστήματος. Στην περίπτωση αποστολής με πρακτορείο δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή με αντικαταβολή οπότε θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση του ποσού παραγγελίας σε τραπεζικό λογ/σμο της εταιρείας μας.

Υπενθύμιση : Οι τιμές των κλιματιστικών δεν περιλαμβάνουν το κόστος εγκατάστασης και θα συμφωνείται προ της αγοράς του προϊόντος με τον πελάτη. Για τα ηλιακά συστήματα πχ. ηλιακοί θερμοσίφωνες το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης ορίζεται από την προμηθεύτρια εταιρεία κατά περίπτωση.