Με ποιους τρόπους μπορεί κανείς να παραγγείλει ;


Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με τρεις διαφορετικούς τρόπους:  

  • Μέσω  του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό με τα στοιχεία σας και συνδεθείτε με αυτόν στο www.topelectric.gr. Στη συνέχεια μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε προσθέτοντάς τα στο «καλάθι» σας. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας  θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται από το σύστημα.
  • Με τηλεφωνική παραγγελία. Καλώντας στο 2281086723 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 και το Σάββατο 09:00 - 14:00.

 

Ποιες επιλογές έχω για την πληρωμή των προϊόντων;

  • Με την παραλαβή της συσκεύης (ισχύει για την Σύρο μόνο): Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στο χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά. Επιπλέον, για παραγγελίες μεγαλύτερες των 900 ευρώ υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί ως προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας. Αυτό είναι πιθανότερο αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή μας. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.
  • Με πιστωτική κάρτα: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας. Επιπλέον με τη χρήση πιστωτικών καρτών Visa, Mastercard, ΑΜΕΧ και Diners έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε από 1 έως 12 άτοκες δόσεις για την εξόφληση όλων των προϊόντων σας.
  • Με τραπεζική κατάθεση: Αφού κάνετε την παραγγελία σας στους συνεργάτες του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών internet τηλεφωνικά στο 2281086723, εκείνοι θα σας ενημερώσουν για τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών. Στη συνέχεια μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των αγορών σας και να στείλετε την απόδειξη κατάθεσής σας στην εταιρεία TopElectric με φαξ στον αριθμό 2281088296. Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς, η Eurobank και η Alpha Βank.
  • Με δανειοδότηση : Μπορείτε να πραγματοποιήσετε  την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία στο κατάστημα TopElectric  φέρνοντας μας την ταυτότητα και το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό της εφορίας σας.

 

Τι επιλογές έχω για την παραλαβή της παραγγελίας μου;

 

 Μπορείτε να επιλέξετε τρείς (3) τρόπους για να παραλάβετε την παραγγελία σας:
 

  • Δωρεάν μεταφορά με φορτηγο της εταιρείας μας. Ισχύει για το νησί της Συρου και μόνον. Επίσης εκτός την μεταφορά αναλαμβάνουμε την επίδειξη της συσκεύης αλλά και την παραλαβή της παλαιάς σας.
  • Με Courier - εταιρεία ταχυμεταφοράς: Η εταιρεία ταχυμεταφορών αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας.  To κόστος συμφωνείτε πριν την αποστολή της παραγγελίας και επιβαρύνει τον πελάτη
  • Να παραλάβετε από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας, αν είναι άμεσα διαθέσιμα, από το κατάστημα μας
  • Με μεταφορική εταιρεία:  Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου όγκου, υπάρχει η πιθανότητα το σημείο που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας να βρίσκεται σε περιοχή που δεν καλύπτεται από το δίκτυο διανομής των φορτηγών της εταιρείας ΤοpElectric.  Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα σας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας και εσείς επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς.