Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε την Εγγύηση Plus (Garantie Plus)!

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Liebherr είναι συνώνυμη της υψηλής ποιότητας στα ψυγεία και στους καταψύκτες. Η ποιότητα των συσκευών μας είναι μια σταθερή βάση για τη βιώσιμη εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες μας στην επωνυμία Liebherr.

Για να ενισχύσουμε περισσότερο την τάση αυτή, όλοι όσοι επέλεξαν την Liebherr θα λάβουν πρόσθετη Εγγύηση Plus (Garantie Plus) μετά την εγγραφή.

Κάντε την εγγραφή για την Εγγύηση Plus.

Εγγραφείτε εδώ και θα λάβετε εγγύηση 10 ετών για τον συμπιεστή Liebherr. Επιπλέον, θα λάβετε μια αυτόματη παράταση 3 ετών προς την συνήθης εγγύηση 2 ετών που παρέχεται από τον κατασκευαστή, καθώς και πρόσβασή σε άλλα αποκλειστικά οφέλη.

Για να λάβετε την επιπρόσθετη εγγύηση, η εγγραφή της συσκευής πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στις πρώτες 365 μέρες μετά την αγορά της. Η επιπρόσθετη εγγύηση ισχύει μόνο για την επικράτεια της Ελλάδος και μόνο για συσκευές Liebherr που χρησιμοποιούνται σε οικιακούς χώρους.

Προϋπόθεση για την επέκταση της εγγυησης είναι να εγγραφείτε πατωντας στον σύνδεσμο    Liebherr   και να καταχωρήσετε τα στοιχεία που ζητούνται. Για την επέκταση και τους όρους, μπορείτε να ενημερωθείτε  από το σχετικό έγγραφο που βρίσκεται στη συσκευή.